Officine Maccaferri
BALKANS
Hyr
Vendi

Hyr

Maccaferri Gold Sponsor në Kongresin i Dytë Internacional të Rrugëve

Kongresin i Dytë Internacional të Rrugëve - Maccaferri Balkans

Maccaferri Balkans merr pjesë për të dytën herë si Gold Sponsor në Kongresin i Dytë Internacional të Rrugëve, mbajtur në Tiranë.

Referuesit përfaqësues të Maccaferrit tërhoqën vëmëndjen duke u fokusuar në dy tema kryesore, “Rrjetat për ruajtjen stabilitetit sipërfaqësor të skarpatave shkëmbore, projektimi në gjëndjen kufitare të shërbimit” nga Alberto Grimod dhe ” Zgjidhjet e reja të kombinuara me materiale gjeoteknike të aplikuara në konstruksionin e rruges” nga Taulant Alilanj.

Terramesh System & Green Terramesh, Geogridet, Barrierat kundër rënies së gurëve, ishin produktet kryesore të përmendura në këtë event.

Për më shumë na kontaktoni në.

All Rights Reserved © Officine Maccaferri Spa 2022 P.IVA IT 02145540379

Share This