Officine Maccaferri
BALKANS
Hyr
Vendi

Hyr

Harruat fjalëkalimin tuaj?

Zona e Rezervuara

JU LUTEM VINI RE: Nëse “nuk e lejoni Maccaferri-n të ndajë të dhënat tuaja me kompaninë lokale Maccaferri”, Ju nuk do të mund të merrni të rejat më të fundit teknike etj., pasi këto janë të gjitha të gjeneruara në nivel të kompanisë lokale, specifike në treg

Fjalëkalimi juaj duhet të jetë të paktën 6 karaktere i gjatë. Për të bërë fjalëkalimi juaj të fortë, përdorni sipërme dhe rastin më të ulët shkronja, numra dhe simbole mëposhtme !@#$%^&*()All Rights Reserved © Officine Maccaferri Spa 2020 P.IVA IT 02145540379

Share This