Officine Maccaferri
BALKANS
Hyr
Vendi

Hyr

Harruat fjalëkalimin tuaj?

Bulletini Abonohu

Bulletini ynë do t’ju ndihmojë të jeni të azhornuar me të rejat më kryesore të inxhinierise civile dhe mjedisit dhe me burimet më të mira të rrjetit global të Macaferri-t

Emri*

Mbiemri*

E-mail*

Shteti*

Shteti/Provinca/Qarku*

Kompany*

Rol*

* Fusha e kërkuar

Allow Maccaferri to send me technical updates and notes white papers and marketing communications  Yes

Allow Maccaferri HQ to share my details with my local Maccaferri company  Yes

PLEASE NOTE: If you do not "Allow Maccaferri HQ to share my details with my local Maccaferri company", you will not be able to receive technical updates etc., as these are all generated at a local company level, specific to the marketplace

Unë pranoj Privacy Policy  Yes

All Rights Reserved © Officine Maccaferri Spa 2020 P.IVA IT 02145540379

Share This