Officine Maccaferri
BALKANS
Hyr
Vendi

Hyr

B2B Business Meetings

B2B_2

ANCE (Associazione Nazionale Costruttori Edili – Shoqata kom¬bëtare e ndërtuesve) në Shqipëri, u zhvillua në Tiranë në datat 13 dhe 14 maj, i organizuar në mënyrë të përbashkët nga Ambasada e Italisë në Tiranë dhe zyra ICE e Tiranës, me pjesëmarrjen e Institucioneve shqiptare kompetente dhe të aktorëve të sistemit Italian që veprojnë në Shqipëri.
Bashkëpunimi ekonomik dhe tregtar mes Italisë dhe Shqipërisë ka arritur një nivel domethënës, dëshmi e faktit që Shqipëria konfirmohet gjithnjë e më tepër si partner strategjik për integrimin prodhues të sipërmarrjeve tona si dhe një derë hyrëse për tregun më të gjerë të Ballkanit Perëndimor. Në veçanti, Vendi ynë konfirmohet si par¬tneri i parë tregtar i Shqipërisë me një share prej 37% të shkëmbimit tërësor të këtij Vendi dhe investitori i parë i huaj për nga numri i ndërmarrjeve në territor.

All Rights Reserved © Officine Maccaferri Spa 2022 P.IVA IT 02145540379

Share This