Mbrojtja Bregdetare, Strukturat Detare dhe Mbrojtja e Tubacioneve

IT PP ACBM for pipeline and cable protection

Detet gjithnjë e më të paqëndrueshmëm. Ka ndryshime të qarta në nivelin e detit në mbarë botën, të cilat duket të kenë patur ndikim në shkallën e erozionit bregdetar. Përveç kësaj, ngjarjet e fundit katastrofike (uragane, cunami dhe tajfunet) kanë shkaktuar dëme masive dhe ndërprerje në funksionimin e jetës së shoqërisë. Në mënyrë të qartë,… Read more »

Aquaculturë Rjeta/Kosha

Aquaculture-Nets-Cages-i

Rritja e peshkut me anë të teknologjise. Kikkonet ynë i ri është rrjeta për rritjen e peshkut të kontrolluar nga teknollogjia. Kur përdoret në rrethimet e akuakulturës, kultivuesit përfitojnë prej Kikkonet dhe kombinimit të veçantë të karakteristikave të tij. Më të fortë, më të sigurtë, më të mirë.Të përbërë nga një rrjetë dyfish të përdredhur… Read more »