Gardhe & Tela

38

Themelimi ynë nisi me gardhet. Gardhet kanë qenë gjithmonë pjesë e historisë sonë. Në fakt, kanë qene gardhet me hekur të punuar dhe porta që i dhanë jetë kompanisë Maccaferri mbi 500 vjet më parë, dhe që ende ekziston sot. Mbrojtja jonë e ditëve të sotme. Sot ne ofrojmë zgjidhje të një shkalle të lartë… Read more »