IT PP ACBM for pipeline and cable protection

Detet gjithnjë e më të paqëndrueshmëm. Ka ndryshime të qarta në nivelin e detit në mbarë botën, të cilat duket të kenë patur ndikim në shkallën e erozionit bregdetar. Përveç kësaj, ngjarjet e fundit katastrofike (uragane, cunami dhe tajfunet) kanë shkaktuar dëme masive dhe ndërprerje në funksionimin e jetës së shoqërisë. Në mënyrë të qartë, planifikimi i përshtatshëm dhe ekzekutimi i punëve të mbrojtjes bregdetare është duke u bërë shumë i rëndësishëm për komunitetet, qytetet dhe infrastrukturën në brigjet tona.

Gjithmonë në kërkim për zgjidhjen e duhur. Ne ofrojmë zgjidhje të shumta të mbrojtjes bregdetare duke përfshirë rindërtimin e dunave, valëthyesve, valepritëseve, mureve në det dhe sistemet e mbrojtjes bregdetare.
Zgjidhja e duhur është përzgjedhur duke marrë parasysh karakteristikat e bregdetit, përdorimin apo nevojat njerëzore dhe disponueshmërinë e materialeve. Është e rëndësishme për të minimizuar ndikimet negative të shkaktuara nga zbatimi i veprave bregdetare; pa bërë këtë pasojat më të gjera të ndërhyrjes mund të rëndojnë shumë në përfitimet lokale. Duke i kombinuar 30 vitet tona të ekspertizës bregdetare me një gamë të gjerë të produkteve dhe zgjidhjeve, ne u ofrojmë klientëve një sërë ndërhyrjesh të cilat optimizojnë përdorimin e materialeve dhe kohën e ndërtimit. Zgjedhja e produktit është faza e fundit në një zgjidhje teknike që fillon me angazhimin tonë me klientin për të kuptuar problemet që ata janë duke u përpjekur për të kapërcyer.

Mbrojtje të bëra nga njeriu. Ekspertiza jonë në hidraulikë dhe mbrojtjen e erozionit na mundëson që të propozojmë zgjidhje për të mbrojtur portet, bankinat dhe bregdetin duke përdorur valepritës ose valëthyes dhe sisteme të mbrojtjes ndaj gërryrjes për të parandaluar erozionin.

Ndihma për Natyrën na ndihmon. Kur erozioni ka ndodhur tashmë, zgjidhjet tona janë përdorur shpesh për të rivendosur mbrojtje ekzistuese, duke përfshirë rindërtimin e dunave dhe rehabilitim e shkëmbinjve.

Zgjidhje specifike për sfida specifike. Ekspertiza jonë e prodhimit mundëson zhvillimin e produkteve për të kapërcyer problemet e veçanta; materasët (dyshekët) me filtër të stabilizimit janë një shembull i tillë, i krijuar për të vendosur me saktësi një shtresë filtri mbi shtratin e lagunës së Venecias gjatë projektit MOSE. Kjo teknologji dhe njohuria teknike ka çuar në krijimin e dyshekëve të tjerë që në fakt mund të përmirësojnë argjilat e ndotura dhe materialet në grykëderdhjen dhe shtratin e lumit.

Tre dekada përvoje në naftë dhe gaz. Duke shërbyer në industrinë e naftës dhe gazit që nga viti 1980 ne gjithashtu ofrojnë zgjidhje për mbrojtjen e tubacionit të puseve të naftës në det të hapur dhe kabllove. Provuar dhe testuar në shumë projekte në mbarë botën, materasët (dyshekët) bituminoze SARMAC dhe materasët (dyshekët) e artikuluar me Bllok Betoni stabilizojnë tubat dhe sigurojnë mbrojtjen e tyre nga ndikimet e aksidenteve.

Zgjidhje

AL

need more information maccaferri