38

Themelimi ynë nisi me gardhet. Gardhet kanë qenë gjithmonë pjesë e historisë sonë. Në fakt, kanë qene gardhet me hekur të punuar dhe porta që i dhanë jetë kompanisë Maccaferri mbi 500 vjet më parë, dhe që ende ekziston sot.

Mbrojtja jonë e ditëve të sotme. Sot ne ofrojmë zgjidhje të një shkalle të lartë për gardhet duke përfshirë sigurinë, mbrojtjen dhe qëndrueshmëri përmes kombinimit të materialeve moderne dhe komponentëve.

Zgjidhje optimale nga ekspertiza jonë dhe produktet. Në sajë të ekspertizës tonë dhe gamës së gjerë të produkteve ne jemi në gjendje të optimizojmë zgjidhje për klientët jo vetëm në shërbim dhe mirëmbajtje, por edhe në efektivitetin e kostos dhe lehtësinë e ndërtimit. Ndërtimi modular dhe projektimi i standardizuar janë elementet kyçe të rrethimet tona.
Sistemet tona prej gardhi janë përdorur për të mbrojtur ose siguruar infrastruktura, bagëti në agrikulturë, ndërtesave dhe objekteve të tjera që kërkojnë kontroll.

AL

need more information maccaferri