Aquaculture-Nets-Cages-i

Rritja e peshkut me anë të teknologjise. Kikkonet ynë i ri është rrjeta për rritjen e peshkut të kontrolluar nga teknollogjia. Kur përdoret në rrethimet e akuakulturës, kultivuesit përfitojnë prej Kikkonet dhe kombinimit të veçantë të karakteristikave të tij.

Më të fortë, më të sigurtë, më të mirë.Të përbërë nga një rrjetë dyfish të përdredhur të një monofilamenti poliestëri, Kikkonet ofron një garanci projektimi 20 vjeçar.Rrjeta është strukturalisht më e qëndrueshme, duke bërë të mundur përdorimin e rrethimeve në kushte më të ekspozuara se më parë. Ngurtësia e rrjetës largon me lehtësi edhe grabitqarët, parandalon kafshimet e ashpra, ngatërresat dhe dëmet për shkak të rezistencës së tyre.

Sipërfaqja e lëmuar me shkëlqim e rrjetës sjell më pak akumulim biologjik të algave dhe më pak kohë në raste të operacioneve të pastrimit.

Për më shumë detaje vizitoni faqen tonë të veçantë të internetit
www.kikkonet.com

AL

need more information maccaferri