Shtrimi me Beton, Prifabrikate dhe Përdorime të Tjera

1

Përforcimi i betonit. Në territorin e Kinës dhe Hong Kongut, Argjentinës, Brazilit, Paraguait, Perusë, Uruguajit dhe jo vetëm, ne ofrojmë Steel Fibre Reinforced Concrete (SFRC) për përdorim brenda shtrimeve industriale, pllakave prej betoni dhe produkteve betoni të parafabrikuara. Fibrat tona prej çeliku Dramix® dhe fibrave mikro-polimeer janë përdorur gjerësisht për përmirësimin e performancës së betonit…. Read more »

Tunelet

tunnelling2

Përmirësime përmes blerjes. Ekspertiza jonë për tunelet është zgjeruar nëpërmjet blerjes së fundit të specialistit evropian të tuneleve, ELAS Geotechnica. Sipërmarrja e përbashkët Bekaert-Maccaferri. Në tetor të vitit 2014 kemi hyrë në shitje dhe shpërndarje globale JV me Bekaert. Sipërmarrja e përbashkët, Bekaert-Maccaferri Zgjidhje për Nëntokën do tu shërbejë tregjeve të ndërtimit nëntokësor si një… Read more »