Officine Maccaferri BALKANS

Lexoni të Rejat më të fundit, Eventet dhe Aplikimet tona

corporate-maccaferri
Website-Newsletter-Sign-Up-al
img-video-al

Shfleto galeri e tonë better solutions

“Për gati 140 vjet, Maccaferri ka dhënë zgjidhje më të reja në fushën e ndërtimit, gjeoteknikës dhe industrisë së minerave. E njohur si lider në botë për strukturat mbajtëse me gabion, ne kemi rritur në mënyrë të ndjeshme larmishmërinë e zgjidhjeve teknike gjatë 20 viteve të fundit dhe tani ofrojmë zgjidhje inxhinierike që përfshijnë strukturat me toka të përforcuar, mbrojtje detare, stabilizimin e dherave, landfilleve, riparimin e zonave të rrezikuara dhe sistemimin e lumenjve.

Ne punojmë në partneritet me klientët tanë, duke ofruar ekspertiza teknike e duke dhënë mbështetje të gjithanëshme, zgjidhje me kosto efektive dhe ambientalisht të sigurta. Nëse ju doni thjesht të blini materialet tona cilësore, ose keni nevoje për një zgjidhje paketë të materialeve, ne do të kemi kënaqësinë t’ju sherbejmë!

Vizioni ynë është që të bëhemi ofruesi kryesor ndërkombëtar i zgjidhjeve të avancuara në tregun e ndërtimit. Duke zbatuar një strategji të integrimit vertikal, ne bëjmë kërkime, projektojmë, furnizojmë dhe sigurojmë zgjidhje konstruktive brenda objektivave të tregut tonë. Këto cilësi zvogëlojnë rrezikun klientit dhe ngarkesën e punës të menaxhimit, pasi ka një një ofrues për të gjitha shërbimet, në vënd që të ketë disa të tillë. Për më tepër, duke qënë prodhuesi i këtyre sistemeve do të thotë që ne jemi në gjendje të modifikojmë propozimet tona, duke kombinuar materialet në menyra të reja të ndryshme për të optimizuar zgjidhjen, duke kursyer koston dhe kohën e klientëve tanë.”

Maccaferri World Map

All Rights Reserved © Officine Maccaferri Spa 2016 P.IVA IT 02145540379